Skracacz linków rap-cytaty.com | HipHopowa Deklaracja Pokoju

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
" artyści idą na wojnę,peja zmiażdżony "
04-30-2010, 14:59 PM
" artyści idą na wojnę,peja zmiażdżony "
z wp.pl
hip hop vs. peja

zdziwiłam się , widząc to na głównej na wp Wink hehe i 1 raz moge powiedzieć że napisali dobry artykuł z naprawde dobrymi cytatami ;]

WSZYSTKO JEST STANEM UMYSŁU
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-30-2010, 15:50 PM
RE: " artyści idą na wojnę,peja zmiażdżony "
Dobre! Taka fajna interpretacja xd Dobrze im to wyszło. Peja spłonął..

Pobierz MP3 szybciej Smile
Obsługa linków na forum!
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
05-17-2010, 21:07 PM
Wątpię, żeby Peja wykluczył się z HH. Kiedyś słuchałam Molesty, teraz często słucham i Eldoki i Pei. Oboje są dobrymi raperami. Nie za bardzo czaję o co walczą, może o to, żeby jak najgorzej się mówiło o rapie? Obie strony dają rade i trzymają poziom w tym gównie, jeżeli tak można.
(Co było/jest Pelsonowi? 'wyśmiałeś moją chorobe, kurwa płycej się nie da...')
05-17-2010, 22:54 PM
'peja zmiażdżony' na ten temat to mogłaby być dość spora dyskusja.. ale mniejsza... okey. w sumie ten 'diss' im wyszedł nie przeczę. ale eldo i dissing? to już lekka porażka. tak samo jak z jego dissami na tede - . - ' peja raczej dobrze się obronił na tego dissa. ogólnie dla mnie ta cała afera z tymi dissami jest zbędna - . -' ktoś coś kiedyś wymyślił, że 'rap ma łączyć a nie dzielić' zresztą.. eldo kiedyś we wywiadzie nawet 'mądre' słowa wypowiedział, że przez te dissy ludzie bd musieli wybierać czy mają słuchać tedego, pei, eldo, bądź molesty -.- ' zamiast móc słuchać wszystkich jednocześnie.
05-18-2010, 20:07 PM
Infira dobrze mówisz. Chyba chcą ludzi zniechęcać do siebie i do rapu. Lubie każdego z tych raperów. Do Peji mam największy sentyment! Eldo najbardziej cenię za mądre wypowiedzi w wywiadach(ale nie rozumiem go z tymi dissami) Za twórczością molesty ogółem nie koneicznie przepadam, nie słucham ich na co dzień. Ale będę słuchał każdego z nich kiedy mi się będzie podobało! Mogli by sobie wytłumaczyć każdy z każdym na osobności, bo cierpi na tym hiphopowa scena i ulica pełna dzieciaków, które napierdalają się jak ktoś jest nie za tym co trzeba.|

W końcu na temat:
Peja był jest i będzie? może nie.. ale jego twórczość z pewnością! i NIE TYLKO jego.

"Wiem, dzisiaj jak przeżyć wiem, lecz to żadna sztuka
coś nie fair? to przez was już nie umiem ufać!"
05-18-2010, 21:17 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-18-2010 21:18 PM przez Infira.)
Cytat:ale eldo i dissing? to już lekka porażka. tak samo jak z jego dissami na tede - . - '
Porażka to była gdy kilka lat temu dissował Tedego, wtedy to był na prawdę marny rap. Ale teraz Eldoka dał radę, zaskoczył mnie, bo w tej kwestii myślałam, że sytuacje lubią się powtarzać.

Mamy zaszczyt zobaczyć skutki koncertu 'wiecie co z nim zrobić'. Od tego wszystko się zaczęło, dziwi mnie, że ludzie tak szybko zapominają o swoim rapie z dzieciństwa (mówa tu o trackach Pei), o artyście który lubi to robić i robi to dobrze. Od tego czasu tzn. koncertu zaczęła się (nieuzasadniona czasami) krytyka na Rysia,moim zdaniem Tede wcale nie zmiażdżył Pei. A co do dissu Parias, trudno tu mówić o zwycięstwie.

Artykułu z wp to porażka, definitywnie pokazali Peje w złym świetle, jak to media i tego typu portale potrafią.
05-18-2010, 21:40 PM
no, właśnie chodziło mi o te dissy na tedego :] mnie zbyt eldo nie zaskoczył. fakt. nie bd ukrywać faktu, że eldo do dissingu kompletnie się nie nadaję. zresztą sam kiedyś w którymś z wywiadów stanowczo dissą mówił 'nie'. a co do reszty twej wypowiedzi to w 100% się zgodzę. bo gdy sokół uderzył sam osobiście na scenie swojego 'anty fana' to zamieszania aż takiego to nie było. :] w sumie? to wcale praktycznie nie było o tym tak głośno. zresztą media zawsze bd w złym świetle przedstawiać wizerunek hh.
Odpowiedz 

Skocz do: