Skracacz linków rap-cytaty.com | HipHopowa Deklaracja Pokoju
|
09.04 Tarnowskie Góry | PiH & Miuosh
|
|
04-04-2010, 13:49 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-04-2010 13:51 PM przez mauvais.)
|
|||
|
|||
09.04 Tarnowskie Góry | PiH & Miuosh
![]() Klub: Detox Miasto: Tarnowskie Góry Data: 09-04 Godzina: 20.00 Bilet: 25 zł Przedsprzedaż: 20 zł Miuosh oraz Pih zapraszają na koncert, który odbędzie się 9 kwietnia w Tarnowskich Górach w klubie Detox! Impreza z udziałem Piha - białostockiego rapera, którego ostatni album pt. "Kwiaty Zła" wydany w 2008 roku osiągnął status "Złotej Płyty", oraz Miuosha – autora płyty „Pogrzeb” odbędzie się w klubie Detox. Impreza, która odbędzie się 9 kwietnia w klubie Detox w Tarnowskich Górach jest szczególna, ponieważ jest to pierwszy wspólny koncert Miuosha i Piha w tym mieście. Dlatego też przygotowaliśmy na tą okazję specjalną niespodziankę! Każdy kto zakupi bilet w przedsprzedaży w cenie 20zł lub w klubie w cenie 25zł, otrzyma GRATIS, dwupłytowy album Piha pt. "Kwiaty Zła" lub płytę Miuosha „Pogrzeb” ; D 'Ty mnie hejtujesz tylko czekasz na mój kryzys, a ja Cię szczerze pierdolę, nawet nie znam Twojej ksywy. Nie chce przekonać Cię do siebie ani jednym wersem, ten rap rozjebie Polskę, obiecuje Ci to HEJTER ! ' |
|||
|
04-05-2010, 11:35 AM
|
|||
|
|||
|
RE: 09.04 Tarnowskie Góry | PiH & Miuosh
Ta a wczoraj EWR - miazga
. Czekam na ten koncert!
"Słuchaj to nie jest tak, że ja jestem bez serca .. Czasem muszę okazywać jego brak by nie dać się zdeptać !'' |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

![[Obrazek: pihm.jpg]](http://steprecords.pl/bryza/pihm.jpg)

. Czekam na ten koncert!