Skracacz linków rap-cytaty.com | HipHopowa Deklaracja Pokoju
|
10 najlepszych.
|
|
04-09-2010, 14:24 PM
|
|||
|
|||
|
10 najlepszych.
Idąc za jedną użytkowniczką tego forum postanowiłem zrobić listę 10 najlepszych kawałków jakie słyszałem i o których pamiętam (podkreślam, jakie ja słyszałem). Doszło do tego że 10 to mało, dlatego postanowiłem zrobić dwie listy, jedna lista zawiera 10 utworów polskich artystów, druga dziesiątka to autorzy spoza naszego kraju.
PL: 1. Patr00 ft. Te-Tris, EsDwa - Lustro 2. Puzzel ft. Jinx, Jimson - Nie To Miejsce 3. Klimat ft. Moral, Patr00 - Ona 4. Grammatik - Każdy Ma Chwile 5. Jobix & DJ Ader feat. Pan Wanxxx - Skandale 6. W.E.N.A. - S-A-L-U-T-U-J 7. Grammatik ft. Fisz - Pamiętam 8. Gres & Snatch - Dym 9. Cira - Cirap 10. Te-Tris - TyMy / Te-Tris - Pamięć OTHERS: 1. Masta Ace - Beautiful 2. Rakim - When I B On Tha Mic 3. Eric B. & Rakim - I Ain't No Joke 4. Outlawz - Hit'em Up 5. A Tribe Called Quest - Stressed Out 6. Rakim - Guess Whos Back 7. Kanye West ft. Nas, KRS-One, Rakim, DJ Premier - Classic 8. Az - The format 9. Termanology - So Amazing 10. Nas - Nas Is Like I came in the door, became one of y'alls leaders In the fresh pair of Air Force One sneakers. |
|||
|
04-09-2010, 16:58 PM
|
|||
|
|||
|
RE: 10 najlepszych.
/jeśli tą 'użytkowniczką' jestem ja , to dla Ciebie poprostu Poziomaa
./ja jednak jestem bardziej za naszym polskim hh, fajny pomysł że to podzieliłeś ;] i Mega + za grammatika WSZYSTKO JEST STANEM UMYSŁU
|
|||
|
04-09-2010, 17:50 PM
|
|||
|
|||
|
OK, niech będzie Poziomaa
![]() A plus zawsze jakiś się przyda.
I came in the door, became one of y'alls leaders In the fresh pair of Air Force One sneakers. |
|||
|
04-10-2010, 19:22 PM
|
|||
|
|||
|
Za nutę "Każdy ma chwile" masz plusa i u mnie.
Za A Tribe Called Quest i nutę hitem Up tak samo ;) "Wiem, dzisiaj jak przeżyć wiem, lecz to żadna sztuka coś nie fair? to przez was już nie umiem ufać!" |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

![[Obrazek: raszi-mamcochce.gif]](http://imagegen.last.fm/Geldropdown-small/recenttracks/raszi-mamcochce.gif)

./