Skracacz linków rap-cytaty.com | HipHopowa Deklaracja Pokoju

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
15.04 Toruń | Pezet
04-04-2010, 14:32 PM
15.04 Toruń | Pezet
[Obrazek: 1269591117.jpg]

Koncerty odbędą się:
15.04.2010 - klub Bunkier / Torun
16.04.2010 - klub Estrada / Bydgoszcz
17.04.2010 - klub Andegrant / Olsztyn
18.04.2010 - klub Parlament / Gdansk

Obok Pezeta wystapią Małolat i Mormon, a za gramofonami wspierać ich będzie Dj Erha.
Na koncertach bedziemy mogli usłyszeć dobrze wszystkim znane single z poprzednich płyt, materiał z najnowszego albumu artysty “Muzyka Emocjonalna” oraz kilka premierowych utworów z nadchodzącego projektu Pezeta z Małolatem.

Miłośnikom hip-hop’u w Polsce Pezet'a przedstawiać nie trzeba. Wszyscy znają długą listę niezapomnianych singli, które od pierwszych dźwięków sprawiają, że tłumy zgromadzone na koncertach szaleją. “Seniorita”, Szósty zmysł”, czy “Ukryty w Mieście Krzyk” to utwory, które na stałe wpisały się w historię polskiego rapu. Rewelacyjne teksty Pezeta zawsze zestawione z bitami najlepszych polskich producentów oraz setki zagranych koncertów sprawiają, że Pezet to bez wątpienia artysta pierwszoligowy. Tego koncertu nie można przegapić!!

Na wszystkich koncertach jako support zagrają:
Bisz Oer Kay DJ Paulo & Live Band

wejscie na imprezy od godz. 20:00

serdecznie zapraszamy!

BILETY: 25zł przedsprzedaz / 30zł w dniu imprezy
Punkty sprzedaży: Salony EMPiK, MediaMarkt, Saturn oraz inne punkty Tticketpro w całej Polsce.
oraz
Toruń: Skateshop "360" (Ex Mentor) / w klubie
Bydgoszcz: Skateshop "Front" / w klubie
Olsztyn : w klubie
Gdańsk : Skateshop'y Chrom / w klubie

'Ty mnie hejtujesz tylko czekasz na mój kryzys, a ja Cię szczerze pierdolę, nawet nie znam Twojej ksywy.
Nie chce przekonać Cię do siebie ani jednym wersem, ten rap rozjebie Polskę, obiecuje Ci to HEJTER ! '
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Skocz do: