Skracacz linków rap-cytaty.com | HipHopowa Deklaracja Pokoju
|
15.04 Toruń | Pezet
|
|
04-04-2010, 14:32 PM
|
|||
|
|||
15.04 Toruń | Pezet
![]() Koncerty odbędą się: 15.04.2010 - klub Bunkier / Torun 16.04.2010 - klub Estrada / Bydgoszcz 17.04.2010 - klub Andegrant / Olsztyn 18.04.2010 - klub Parlament / Gdansk Obok Pezeta wystapią Małolat i Mormon, a za gramofonami wspierać ich będzie Dj Erha. Na koncertach bedziemy mogli usłyszeć dobrze wszystkim znane single z poprzednich płyt, materiał z najnowszego albumu artysty “Muzyka Emocjonalna” oraz kilka premierowych utworów z nadchodzącego projektu Pezeta z Małolatem. Miłośnikom hip-hop’u w Polsce Pezet'a przedstawiać nie trzeba. Wszyscy znają długą listę niezapomnianych singli, które od pierwszych dźwięków sprawiają, że tłumy zgromadzone na koncertach szaleją. “Seniorita”, Szósty zmysł”, czy “Ukryty w Mieście Krzyk” to utwory, które na stałe wpisały się w historię polskiego rapu. Rewelacyjne teksty Pezeta zawsze zestawione z bitami najlepszych polskich producentów oraz setki zagranych koncertów sprawiają, że Pezet to bez wątpienia artysta pierwszoligowy. Tego koncertu nie można przegapić!! Na wszystkich koncertach jako support zagrają: Bisz Oer Kay DJ Paulo & Live Band wejscie na imprezy od godz. 20:00 serdecznie zapraszamy! BILETY: 25zł przedsprzedaz / 30zł w dniu imprezy Punkty sprzedaży: Salony EMPiK, MediaMarkt, Saturn oraz inne punkty Tticketpro w całej Polsce. oraz Toruń: Skateshop "360" (Ex Mentor) / w klubie Bydgoszcz: Skateshop "Front" / w klubie Olsztyn : w klubie Gdańsk : Skateshop'y Chrom / w klubie 'Ty mnie hejtujesz tylko czekasz na mój kryzys, a ja Cię szczerze pierdolę, nawet nie znam Twojej ksywy. Nie chce przekonać Cię do siebie ani jednym wersem, ten rap rozjebie Polskę, obiecuje Ci to HEJTER ! ' |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

![[Obrazek: 1269591117.jpg]](http://www.hip-hop.pl/news/pic/large/7/1/1/1269591117.jpg)