Skracacz linków rap-cytaty.com | HipHopowa Deklaracja Pokoju
|
Buka - Proszę
|
|
01-26-2011, 15:26 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-26-2011 15:27 PM przez OpetanaRapem.)
|
|||
|
|||
|
Buka - Proszę
Buka - Proszę
Chyba już świta, światło puka w moje okno wita, czemu nie śpisz? Minuta za minutą czmycha proszę poczytaj mi te opowieści nieprawdziwe razem spalmy pamiętnik, do reszty przegnajmy chwile. Nie chce ich widzieć, szkice, a ja je zniszczę z Tobą a potem Ciebie i siebie zacznę na nowo kocham samotność, tak, proszę podejdź bliżej, kocham ciszę tak mocno, mów do mnie głośno bym mógł słyszeć. Pozwól krzyczeć muzyką, składając palce na ustach tak by echo nie znikło, rozbiło w szale wszystkie lustra A po drugiej stronie pustka i oszustwa odbicie nie pozwala nam ustać, każe nienawidzić życie. Chodź pokaże ci jak tu cień smak ma nocy pocałunku gorący jak magma i gorzki jak dynatru Proszę rozbij tą szybę, abym mógł Ciebie ujrzeć, chyba już świta, pytaj i tak dzisiaj nie usnę. Proszę rozbij tą szybę proszę rozbij to lustro, chcę Ciebie widzieć i niech zniknie oszustwo. Proszę otwórz tą klatkę, proszę otwórz tą celę, chcę na to patrzeć i niech zniknie cierpienie. Proszę rozbij tą szybę proszę rozbij to lustro, chcę Ciebie widzieć i niech zniknie oszustwo. Proszę otwórz tą klatkę proszę otwórz tą celę, chcę na to patrzeć i niech zniknie cierpienie. Mimo, że namalowałem koszmar na przekór strachu by rozszarpał co w nas ubiera się na czarno tak bardzo podarł krajobrazy barw tu i zostawił obraz powylewaną farbą. I zdarte gardło i wypalone płótno a ja sam na sam z kartką, idąc za rękę z wódką tu aleja kultu brukowana mi w oszustwo idąc z pustką, a jeszcze chyba czasu mnóstwo, co? może umiem tylko ranić, dławić w sobie smutek nie mogąc go zabić i za nic stąd uciec próbując zabić tę próżność bez granic co cztery ściany zburzę w murze inicjały chodź pokaże ci pergamin zakopany pod stopami kiedyś między nami w górze, a dziś zapomniany proszę otwórz ten kufer utkany tajemnicą ja obiecuję że spróbuję jeszcze raz, to wszystko. Proszę rozbij tą szybę proszę rozbij to lustro, chcę Ciebie widzieć i niech zniknie oszustwo. Proszę otwórz tą klatkę proszę otwórz tą celę, chcę na to patrzeć i niech zniknie cierpienie. Proszę rozbij tą szybę proszę rozbij to lustro, chcę Ciebie widzieć i niech zniknie oszustwo. Proszę otwórz tą klatkę proszę otwórz tą celę, chcę na to patrzeć i niech zniknie cierpienie. 'Widzę dźwięki, słyszę kształty, dotykam wspomnienia...' |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|