Skracacz linków rap-cytaty.com | HipHopowa Deklaracja Pokoju
|
Chada
|
|
05-18-2010, 23:10 PM
|
|||
|
|||
|
Chada
Mój ulubiony mc. więc wypadałoby napisać posta o nim : D Wielki szacun dla niego za 'proceder'. w jego kawałkach praktycznie jest tylko sam przekaz, widać, że koleś dużo przeżył. i mimo tych klęsk w życiu ile miał zawsze się 'podnosił'. a wróciwszy do jego płytki mogę stwierdzić, że jest to najlepsza płyta [oczywiście wg mnie.] ubiegłego roku. : )
a wasze zdanie jakie jest na jego temat? : ) a może po prostu w jego rapie nie znaleźliście do tej pory czego byście już nie słyszeli? : ) |
|||
|
05-19-2010, 13:41 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Chada
O nas dla was kozak , proceder też na wysokim poziomie
uwielbiam jego współprace z Pihem , chyba nawet bardziej niż solo. I zajebiscie poszedł na Kodexie WSZYSTKO JEST STANEM UMYSŁU
|
|||
|
07-30-2011, 23:31 PM
|
|||
|
|||
|
Płyta WGW mistrzostwo !
|
|||
|
08-29-2011, 14:49 PM
|
|||
|
|||
|
Ja Chady nie lubię, nigdy nie lubiłem i raczej nie będę, bardzo proste rymy, uliczne teksty, fajne bity, ale to jedyne co jest u niego fajne, jak dla mnie.
|
|||
|
08-29-2011, 14:59 PM
|
|||
|
|||
|
Ja też go nie lubię. Jego rap brzmi jakby czytał wiersz...
Pobierz MP3 szybciej ![]() Obsługa linków na forum! |
|||
|
08-30-2011, 00:08 AM
|
|||
|
|||
|
Chada to taka mieszanka.
Bragga z Cranckiem.(Crunkiem) Pewnych tematów nie powinienem poruszać na jego temat. Posłuchajcie sobie dokładnie diss Gabi na jego, wspomina o moim mieście. Sama nie jest święta. Ale ma racje. |
|||
|
08-30-2011, 10:50 AM
|
|||
|
|||
|
hehe wiesz racja lezy po środku , zawsze
WSZYSTKO JEST STANEM UMYSŁU
|
|||
|
08-30-2011, 10:57 AM
|
|||
|
|||
|
Dobrze powiedziane. Ale taka jest prawda ze Chada ma lipę u rpków, a na Fordon niema wstępu. Za nic takich wyroków ulica nie daje
|
|||
|
08-30-2011, 12:33 PM
|
|||
|
|||
|
Cieszy mnie to że na tym forum nigdy nie był poruszany temat RPKów i innych uliczników
niech tak zostanie chuj wbijam w ich układy , a co do Chady i Gabi to za nimi nie dojdziesz - to ich sprawy i nikt nie wie jak było naprawdę WSZYSTKO JEST STANEM UMYSŁU
|
|||
|
08-30-2011, 15:37 PM
|
|||
|
|||
|
Nie słyszałem o nim, muszę obczaić go.
"Ojcze!Tato! Jakie Twoje imię jest?! A może Ś.P. Brat Joka odpowiedź już zna..." |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|