Skracacz linków rap-cytaty.com | HipHopowa Deklaracja Pokoju
|
Finał Grubej Trasy Lublin
|
|
10-11-2010, 16:33 PM
|
|||
|
|||
|
Finał Grubej Trasy Lublin
Finał Grubej Trasy
23 października – sobota – FINAŁ GRUBEJ TRASY: FANDANGO GANG, HEMP GRU, JUNIOR STRESS, LOVE SEN-C MUSIC, PIH i inni. Już 23 października zapraszamy na wyjątkowy wieczór do Klubu Graffiti w Lublinie, gdzie odbędzie się finałowy koncert GRUBEJ TRASY. Na scenie zaprezentują się artyści związani z muzyką reggae i hip hop. Gospodarzami wieczoru będzie FANDANGO GANG: BAS TAJPAN i MIUOSH. Oprócz nich na scenie wystąpią również liczni goście, w tym m.in. ekipy: LOVE SEN-C MUSIC HEMP GRU JUNIOR STRESS PIH JAHDAS TEKSTYL Zapraszamy na najgorętszą imprezę w Lublinie. / osobiście umarłam i jestem w niebie . PIH <3 wbijajcie do lbn ! / WSZYSTKO JEST STANEM UMYSŁU
|
|||
|
10-11-2010, 19:13 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Finał Grubej Trasy Lublin
o Boże.! Poziomaa.! kocham Cię normalnie.!! bym przegapiła gdyby nie Ty.! a tak to w 99,9 % jaaaadę.!
'Widzę dźwięki, słyszę kształty, dotykam wspomnienia...' |
|||
|
10-11-2010, 19:38 PM
|
|||
|
|||
|
no to coś czuje że ostro pomelanżujemy
WSZYSTKO JEST STANEM UMYSŁU
|
|||
|
10-11-2010, 20:56 PM
|
|||
|
|||
|
noo już ja tam się wybiorę to nie może być inaczej.! ;]
'Widzę dźwięki, słyszę kształty, dotykam wspomnienia...' |
|||
|
10-13-2010, 19:58 PM
|
|||
|
|||
|
Coś tak spektakularnego w moim mieście! ;o obym znalazł czas!
haha.. a Pozioma nie wiadomo czy pójdzie bo tatuś dla siebie i dla niej zarezerwował bilety, a ona niekoniecznie chce z nim iść na to xD "Wiem, dzisiaj jak przeżyć wiem, lecz to żadna sztuka coś nie fair? to przez was już nie umiem ufać!" |
|||
|
10-14-2010, 11:06 AM
|
|||
|
|||
|
siemanko , nie musiałeś się wszystkim chwalić
a i tak Cię to nie ominie , już dyskutowaliśmy na ten temat. ;> WSZYSTKO JEST STANEM UMYSŁU
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|