Skracacz linków rap-cytaty.com | HipHopowa Deklaracja Pokoju
|
HipHopowa Deklaracja Pokoju
|
|
04-02-2010, 23:09 PM
|
|||
|
|||
|
HipHopowa Deklaracja Pokoju
16 Maja 2001 roku na ręce Organizacji Narodów Zjednoczonych została złożona Hiphopowa Deklaracja Pokoju. Była ona podpisana przez takie organizacje jak: Temple of Hip Hop, Ribbons International, UNESCO, a także przez 300 Hiphopowych działaczy, pionierów i delegatów ONZ.
Dokument ten przede wszystkim uznaje Hip-Hop jako międzynarodową kulturę pokoju i dobrobytu, a także służy Hip-Hopowcom jako zbiór zasad według których powinni postępować, aby podtrzymywać pokojowy charakter kultury Hip-Hop i kształtować pokój na świecie. Dodatkowo deklaracja miała pokazać Hip-Hop jako zjawisko pozytywne nie mające nic wspólnego z negatywnie nacechowanym obrazem Hip-Hopu, rzekomo demoralizującego młodych ludzi i skłaniającego ich do łamania prawa. Swój udział w pracy nad deklaracją mieli m.in: KRS One, Pop Master Fabel, Afrika Bambaataa, Ralph Mc Daniels czy HarryAllen. ![]() Od dziś Deklaracja ta będzie widoczna na górze forum, tak, aby przypominała nam, że HipHop niesie pokój. Deklaracja - Wersja Pełna Pobierz MP3 szybciej ![]() Obsługa linków na forum! |
|||
|
04-03-2010, 11:02 AM
|
|||
|
|||
|
RE: HipHopowa Deklaracja Pokoju
Zapomniałeś dodać iż każdy z obecnych na forum powinien podpisac wyżej wymieniona Hiphopową Deklarację Pokoju.
Ja juz to zrobiłam dawno, czekamy na pozostałych . 'Ty mnie hejtujesz tylko czekasz na mój kryzys, a ja Cię szczerze pierdolę, nawet nie znam Twojej ksywy. Nie chce przekonać Cię do siebie ani jednym wersem, ten rap rozjebie Polskę, obiecuje Ci to HEJTER ! ' |
|||
|
04-03-2010, 12:16 PM
|
|||
|
|||
|
Dokładnie tak. Ja już się podpisałem pod tą Deklaracją. Zapraszam każdego do zrobienia tego
Pobierz MP3 szybciej ![]() Obsługa linków na forum! |
|||
|
04-03-2010, 14:09 PM
|
|||
|
|||
|
Podpisalem! Swietna sprawa, oby wiecej ludzi sie do tego zabralo!
"Uciekamy w sztukę, która jest większą pułapką, po jakimś czasie tylko ból jest dla nas inspiracją, tą naszą prawdą.." |
|||
|
04-03-2010, 19:13 PM
|
|||
|
|||
|
Podpisałem, i propsuje
|
|||
|
04-03-2010, 21:29 PM
|
|||
|
|||
|
Młodziak ma jednak zajebiste pomysły . ; D <szczery> xdd
'Ty mnie hejtujesz tylko czekasz na mój kryzys, a ja Cię szczerze pierdolę, nawet nie znam Twojej ksywy. Nie chce przekonać Cię do siebie ani jednym wersem, ten rap rozjebie Polskę, obiecuje Ci to HEJTER ! ' |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|