Skracacz linków rap-cytaty.com | HipHopowa Deklaracja Pokoju

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HipHopowa Deklaracja Pokoju
04-02-2010, 23:09 PM
HipHopowa Deklaracja Pokoju
16 Maja 2001 roku na ręce Organizacji Narodów Zjednoczonych została złożona Hiphopowa Deklaracja Pokoju. Była ona podpisana przez takie organizacje jak: Temple of Hip Hop, Ribbons International, UNESCO, a także przez 300 Hiphopowych działaczy, pionierów i delegatów ONZ.

Dokument ten przede wszystkim uznaje Hip-Hop jako międzynarodową kulturę pokoju i dobrobytu, a także służy Hip-Hopowcom jako zbiór zasad według których powinni postępować, aby podtrzymywać pokojowy charakter kultury Hip-Hop i kształtować pokój na świecie.

Dodatkowo deklaracja miała pokazać Hip-Hop jako zjawisko pozytywne nie mające nic wspólnego z negatywnie nacechowanym obrazem Hip-Hopu, rzekomo demoralizującego młodych ludzi i skłaniającego ich do łamania prawa. Swój udział w pracy nad deklaracją mieli m.in: KRS One, Pop Master Fabel, Afrika Bambaataa, Ralph Mc Daniels czy HarryAllen.

Smile

Od dziś Deklaracja ta będzie widoczna na górze forum, tak, aby przypominała nam, że HipHop niesie pokój.

Deklaracja - Wersja Pełna

Pobierz MP3 szybciej Smile
Obsługa linków na forum!
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-03-2010, 11:02 AM
RE: HipHopowa Deklaracja Pokoju
Zapomniałeś dodać iż każdy z obecnych na forum powinien podpisac wyżej wymieniona Hiphopową Deklarację Pokoju.
Ja juz to zrobiłam dawno, czekamy na pozostałych .

'Ty mnie hejtujesz tylko czekasz na mój kryzys, a ja Cię szczerze pierdolę, nawet nie znam Twojej ksywy.
Nie chce przekonać Cię do siebie ani jednym wersem, ten rap rozjebie Polskę, obiecuje Ci to HEJTER ! '
04-03-2010, 12:16 PM
Dokładnie tak. Ja już się podpisałem pod tą Deklaracją. Zapraszam każdego do zrobienia tego Smile

Pobierz MP3 szybciej Smile
Obsługa linków na forum!
04-03-2010, 14:09 PM
Podpisalem! Swietna sprawa, oby wiecej ludzi sie do tego zabralo!

"Uciekamy w sztukę, która jest większą pułapką,
po jakimś czasie tylko ból jest dla nas inspiracją, tą naszą prawdą.."
Znajdź wszystkie posty użytkownika
04-03-2010, 19:13 PM
Podpisałem, i propsuje Smile
04-03-2010, 21:29 PM
Młodziak ma jednak zajebiste pomysły . ; D <szczery> xdd

'Ty mnie hejtujesz tylko czekasz na mój kryzys, a ja Cię szczerze pierdolę, nawet nie znam Twojej ksywy.
Nie chce przekonać Cię do siebie ani jednym wersem, ten rap rozjebie Polskę, obiecuje Ci to HEJTER ! '
Odpowiedz 

Skocz do: