Skracacz linków rap-cytaty.com | HipHopowa Deklaracja Pokoju
|
Jak radzicie sobie ze smutkiem/żalem?
|
|
03-27-2010, 18:05 PM
|
|||
|
|||
|
Jak radzicie sobie ze smutkiem/żalem?
Jak w temacie, jak radzicie sobie ze smutkiem, żalem itp?
Wszystkie rady będą pomocne
Pobierz MP3 szybciej ![]() Obsługa linków na forum! |
|||
|
03-27-2010, 18:48 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Jak radzicie sobie ze smutkiem/żalem?
Muzyka! - skaczę, tańczę, robię przeróżne ewolucje, sam odgrywam scenki, pobudzam wyobraźnie(działa na mnie oglądanie YCD bądź filmy sztuki walki i układam sobie wszystko. "Ćwiczę", pokazuję sam sobie że potrafię, że mam silną wolę nie jestem słaby, aby ponownie złapać utracone wcześniej poczucie wartości!
:) "Wiem, dzisiaj jak przeżyć wiem, lecz to żadna sztuka coś nie fair? to przez was już nie umiem ufać!" |
|||
|
03-28-2010, 15:23 PM
|
|||
|
|||
|
Uśmiech bywa aktem męstwa, smutek to słabość i postawa zbyt wygodna. Być radosnym i dobrym, kiedy świat jest smutny i zły, to dopiero odwaga
. Smutek jest jak mgła, rozproszy się. Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. Uważam, że w tym momencie najlepsze jest znieczulenie.
jeśli uważasz, że kobiety to słaba płeć, spróbuj w nocy przeciągnąć kołdrę na swoja stronę. |
|||
|
03-28-2010, 16:17 PM
|
|||
|
|||
|
Znieczulenie? Co dokładnie masz na myśli pisząc to słowo?
|||
|
03-28-2010, 21:21 PM
|
|||
|
|||
|
Nalewam wody do wanny, otwieram łazienkę i puszczam na cały regulator hip-hop.
Po chwili antypatyczna sąsiadka wali miotłą w rury, co daje jeszcze lepszy efekt basu. Wtedy czuje się, że można mieć wszystko gdzieś. Wspieraj mnie albo puść moja dłoń i odejdź zetrzyj kurz z tej płyty... Wbijaj nóż ale wiedz ,że dam rade się podnieść... |
|||
|
03-28-2010, 21:41 PM
|
|||
|
|||
|
Hahaha! No to fajnie, ale ja nie mam takiej sąsiadki.. Chyba szkoda, nie?
|||
|
03-28-2010, 21:56 PM
|
|||
|
|||
|
oj żałuj, żałuj. : d
Wspieraj mnie albo puść moja dłoń i odejdź zetrzyj kurz z tej płyty... Wbijaj nóż ale wiedz ,że dam rade się podnieść... |
|||
|
03-30-2010, 22:13 PM
|
|||
|
|||
|
Jak jest naprawdę niesympatycznie, wbijam się w dresik, zakładam wielkie słuchafony na głowe, iPod w łape i hejaa..
Z rapem na uszach biegam dopóki wszystkiego nie 'wypocę' . Albo po prostu zbieram ziomków mówię że jest źle i oni zawsze poprawiają humor jakimś wypadem czy coś . ; D 'Ty mnie hejtujesz tylko czekasz na mój kryzys, a ja Cię szczerze pierdolę, nawet nie znam Twojej ksywy. Nie chce przekonać Cię do siebie ani jednym wersem, ten rap rozjebie Polskę, obiecuje Ci to HEJTER ! ' |
|||
|
04-01-2010, 20:15 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-01-2010 20:32 PM przez Juster.)
|
|||
|
|||
|
a ja, jak mnie juz cos serio wezmie i chce sie tego pozbyc, to slucham The All-American Rejects - Gives You Hell (klik - uzylem skracacza rap-cytatow, Matt!) i zawsze, doslownie zawsze! mam po tym taki usmieszek i koniec smutku xD
"Uciekamy w sztukę, która jest większą pułapką, po jakimś czasie tylko ból jest dla nas inspiracją, tą naszą prawdą.." |
|||
|
04-02-2010, 06:25 AM
|
|||
|
|||
|
Tak! xDDD i wszystkie nasze troski ida precz, polecam xD
"Uciekamy w sztukę, która jest większą pułapką, po jakimś czasie tylko ból jest dla nas inspiracją, tą naszą prawdą.." |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|