Skracacz linków rap-cytaty.com | HipHopowa Deklaracja Pokoju

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jak się "nosicie" ?
05-19-2010, 18:39 PM
jak się "nosicie" ?
Gdy na Was się spojrzy widać od razu, że słuchacie rapu? Szerokie spodnie, luźne koszulki? Ubieracie się zgodni z kulturą HH? Zwracacie uwagę na markę? Większość Waszych ciuchów jest firmowa? W jakich sklepach najczęściej robicie zakupy odzieżowe? Co powiecie na lumpy?;>
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-19-2010, 19:44 PM
RE: jak się "nosicie" ?
po mnie to zalezy, chodze w koszulach ubrany elegancko ale nosze sie w dresach tez : ) co do marki, mało mam takich rzeczy: )

'Czas już umierać, lub tutaj znaleźć przyszłość
Niewiele osób wie teraz co to jest hip-hop
Chciałbym znać sposób, nie tylko tak na kartkach
A sam jestem na tym morzu gdzie dziś zatonie tratwa'

05-19-2010, 20:25 PM
Chodze normalnie ubrany, nikt by nie pomyślał że słucham rapu ;p Bez rewelacji, na palcach 1 ręki można policzyć moje oryginalne ciuchy.

Pobierz MP3 szybciej Smile
Obsługa linków na forum!
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
05-19-2010, 21:04 PM
Mmm , no to jako kobieta w gronie powiem że przykładam dużą wagę do tego jak się ubieram ,
oryginalnie i po swojemu zawsze
i szczerze.... nienawidzę jak ktoś jest podobnie ubrany albo ma to samo na sobie.
Zwracam uwagę na marke ( Adidas Originals <3 ).
A co do tego czy po mnie widać hh... ? już nie , pare lat temu miałam jeszcze zajawke na szerokie spodnie i wieelkie t-shirty ale to przeszło,teraz to w sumie tylko dresy mi zostały.

WSZYSTKO JEST STANEM UMYSŁU
05-19-2010, 21:06 PM
zawsze mam praktycznie na sobie jakiś element ciucha, bądź inny dodatek, który wskazuje, że słucham rapu. : d szerokich spodni może nie mam zbyt dużo bo z 3 pary : d wolę raczej chodzić w rurkach. : d a koszulek luźnych... no, tego mam już trochę więcej. : d ale wolę je zakładać na jakieś koncerty, bądź bitwy hh albo po prostu zwykłe spotkania z ludźmi z podziemia. na marki aż takiej uwagi to nie zwracam. ciuch jak ciuch : d po prostu by w miarę 'ładnie' wyglądał a przede wszystkim aby dobrze się nosił. najczęściej zakupy to robię chyba we stoprocent, prosto, endorfina, dill bądź zwyczajnie gdzieś u mnie na mieście.
05-20-2010, 16:27 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-20-2010 16:27 PM przez Infira.)
No u mnie przeważa przeciętność. Lubię ubierać się elegancko, bluzy zastąpić sweterkami, a adasie balerinami. Mam wyjebaną przywieszkę z modeliny I <3 HH, zrobiła furorę wśród znajomych, ale kopi nie mam zamiaru wykonywać. ;p Przeważnie zakupy robie w ny, c&a, butik, house, bershka, hm.
05-21-2010, 17:01 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-21-2010 17:01 PM przez PoeTa.)
po mnie nie widać że słucham rapu, niedługo pokupuję troszkę bardziej 'ziomalskich' rzeczy to bezie widac troche ; P
przykłądam dużą wagę do tego jak sie ubieram.
skateshop? to słowo jest mi bardziej obce. bliżej mi do 'ciuchlandu' chociaz wiekszosc rzeczy mam z takich "house'ów' croop'ów itp.

"Wiem, dzisiaj jak przeżyć wiem, lecz to żadna sztuka
coś nie fair? to przez was już nie umiem ufać!"
08-30-2011, 11:01 AM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-30-2011 11:03 AM przez Szcz3xna.)
Dresowy styl - nic poza tym : ))
Podobnie jak Mati mam 4 koszulki oryginalne i zapodziała mi się bluza dilla ;p
Ja mam za to taki schemat, ze jak mijam ludzi na ulicy, to sobie wyobrażają bóg wie jaki terrorysta. ;/ Przez to ze patrze w oczy to się tak orają społeczniaki
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
08-30-2011, 11:41 AM
No właśnie jak tak czytam to widać że już mało kto nosi szersze ubrania choć wielu ludzi słucha rapu. U mnie w klasie 3/4 słucha rapu a jako jedyny chodzę w szerszych ciuchach i szkoda bo mi to się podoba, ale wiadomo szata człowieka nie zdobi, ale mimo wszystko przykładam chyba trochę za duża wagę do ubrań. Wiekszośc ubrań markowe, bo dużo marek mi podchodzi (nike, adidas, rocawear, ecko, mass itp) nie kupuje raczej ciuchow polskich raperów bo są droższe(wtf?) od zagranicznych(chodzi mi o prosto, plny, stoprocent)
08-30-2011, 12:36 PM
a tak apropos
orientujecie się czy marki typu Moro Sport , Malita , Clinic , Black Zone ,MC jeszcze funkcjonują ?
zajebiście mi sie je nosiło Smile

WSZYSTKO JEST STANEM UMYSŁU
Odpowiedz 

Skocz do: