Skracacz linków rap-cytaty.com | HipHopowa Deklaracja Pokoju
|
Peja
|
|
05-13-2010, 16:00 PM
|
|||
|
|||
|
Peja
Nie trzeba go nikomu przedstawiać. Peja, jeden z najbardziej znanych raperów w Polsce. Lubicie, cenicie? Straciliście szacunek?
|
|||
|
05-13-2010, 16:30 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Peja
Na legalu - mistrzostwo, w sumie troche sie na tym wychowałam . I za to szacunek
a twórczości od 2003 roku nie komentuje WSZYSTKO JEST STANEM UMYSŁU
|
|||
|
05-13-2010, 18:42 PM
|
|||
|
|||
|
A mnie płyta na serio chyba najbardziej urzekła. Ogólnie z tego co gadałam ze znajomymi to przez ten koncert wiecie co z nim zrobić Peja stracił szacunek u niektórych słuchaczy. Ma dobre teksty, zajebisty głos, daje rade.
|
|||
|
05-13-2010, 19:45 PM
|
|||
|
|||
|
Facet ma niezły rap, ale jako człowiek przegrany przez to jak się zachowuje.
Pobierz MP3 szybciej ![]() Obsługa linków na forum! |
|||
|
05-16-2010, 14:56 PM
|
|||
|
|||
|
Nie skomentuje ostatnich faktów.
Jeśli chodzi o twórczość - wychowałem się odrobinę na Slums Attack ;) Teraz uważam za żałosne jeśli ktoś ma takie teksty jak on wtedy, ale słuchało sie ;DD Tak jak Pozioma - NA LEGALU <3 Jego nowa płyta "Na serio" kolejne mistrzostwo! Bardzo ją lubie :) Pokazał się z lepszej strony:) Uwielbiam słuchać nowszych wywiadów z nim, w których także pokazuje swoje dobre, fajne strony. Facet ma ogromny zasób słów(jak na takiego jakim widzimy go w mediach ;p) "Kiedyś Kaczor powiedział mi o 'Stylu życia gnoja': -Ty, przecież ta płyta jest cała o wódzie! A ja tak: -Myślisz?(śmiech) " "Wiem, dzisiaj jak przeżyć wiem, lecz to żadna sztuka coś nie fair? to przez was już nie umiem ufać!" |
|||
|
07-03-2010, 19:28 PM
|
|||
|
|||
|
Peja. wielki respect dla niego co zrobił dla polskiego rapu. jak dla mnie będzie zawsze ikoną polskiego rapu mimo niektórych rzeczy, które zrobił i którymi zraził do siebie część fanów. co do twórczości, płyty - 'Na legalu' i 'Na serio' są najlepsze [zgadzam się z Wami ;p] ale ma oczywiście dużo innych dobrych kawałków. w sumie po części to tak jak Poziomaa jestem na nim wychowana, od kiedy pamiętam pierwsze melanże, na których zawsze musiał lecieć jakiś kawałek Peji ^^
'Widzę dźwięki, słyszę kształty, dotykam wspomnienia...' |
|||
|
07-05-2010, 22:29 PM
|
|||
|
|||
|
mój brat 'zakochany' w nim po uszy.. tylko to co słyszę to Peja, Peja, Peja.. chłopak w życiu dużo przeszedł(np. jeżeli chodzi o ojca czy ogólnie rodziców) po jakimś czasie chciał się dorobić no i zrobił to. żyje normalnie jak każdy z nas.. jeżeli chodzi o ten incydent na koncercie jak dla mnie sprawa za bardzo wyolbrzymiona ;)
Let's get together and feel alright! ; d "Mówisz nadzieja matką głupich? Cóż chyba nigdy nie zmądrzeję..." |
|||
|
07-06-2010, 00:48 AM
|
|||
|
|||
|
Tak peja też niezły jest w tym co robi. głównie przez niego zaczęłam słuchać rapu. Cenię i szanuję go za to, że z niczego potrafił osiągnąć aż tak wiele. <3
po prostu czasem jak sobie o tym pomyślę to motywuje mnie do działania. : D nasze tajemnice ziomek zabiorę do grobu i chociaż płynąłbym najgorszym ściekiem ty mnie nie osądzaj Bóg zrobi to lepiej jestem gotowy stawie temu czoła przyjdę z pomocą jeśli tylko mnie zawołasz.' |
|||
|
07-06-2010, 12:18 PM
|
|||
|
|||
|
Peja - pierwszy szanowany przeze mnie raper. Trochę odwalił z CW, było to z lekka nie potrzebne, bo z gnojami można się bawić (niekoniecznie chodzi mi tu o TeDego & inni).
Mam nadzieję, że Reedukcja to będzie coś. |
|||
|
10-10-2011, 15:59 PM
|
|||
|
|||
|
Wychowałem sie na jego muzyce , jeden z niewielu ktorych dziele takim szacunkiem a to co sie stalo w Zielonej Gorze nie wplywa w zadnym stopniu na moje uznanie.Nie ma tez porownania tego co robil kiedys a co robi teraz , bo przeciez kazdy sie rozwija i tak samo jak sam rap sie zmienia, tak i Rysiek.Duzy plus za to co zrobil i za to co robi. Tyylee
![]() Jestem nauczony ludzią podawać witę Vide Cul Fide mam wyryte w pamieci. |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

![[Obrazek: 1313144240.jpg]](http://www.hip-hop.pl/news/pic/large/0/4/2/1313144240.jpg)