Skracacz linków rap-cytaty.com | HipHopowa Deklaracja Pokoju
|
Sport.
|
|
03-28-2010, 22:34 PM
|
|||
|
|||
|
Sport.
Rap rapem ale pozatym cos trzeba robić ; )
Ja trenuję piłkę ręczną, trenowałam koszykówkę [do teraz często gram] i zaczynam z kick-boxing'iem ![]() Wy jakieś ambitniejsze zajęcia macie powiązane ze sprawnościa ruchowa ? ;> 'Ty mnie hejtujesz tylko czekasz na mój kryzys, a ja Cię szczerze pierdolę, nawet nie znam Twojej ksywy. Nie chce przekonać Cię do siebie ani jednym wersem, ten rap rozjebie Polskę, obiecuje Ci to HEJTER ! ' |
|||
|
03-28-2010, 22:39 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Sport.
hehe ruchową to może w kit , ale co do sportu to wszelkie motorowe.
ja żyje kartingiem ;] WSZYSTKO JEST STANEM UMYSŁU
|
|||
|
03-29-2010, 09:37 AM
|
|||
|
|||
|
Piłkę nożną od 4 lat w klubie (okręgówka-niżej już się nie da)
Karate 6 lat -zakończyłem rok temu ale się sztukami walki cały czas interesuję grą "podwórkową" : koszykówka, siatkówka, piłka nożna. Generalnie jaram się street ballem i "uliczną piłką nożną" (nazwa "streetsocer" się nieprzyjęła ;P) "Wiem, dzisiaj jak przeżyć wiem, lecz to żadna sztuka coś nie fair? to przez was już nie umiem ufać!" |
|||
|
03-29-2010, 20:06 PM
|
|||
|
|||
|
Ja od jakiś 5 lat trenuje boks, zajawka od brata i tak pozostało. Do dziś często można spotkac mnie na sali
Doby moment na wyładowanie złości i 'stratę' refleksji. Ogólnie to łyżwiarstwo gdzie zupełnie się nie łączy z boksem
jeśli uważasz, że kobiety to słaba płeć, spróbuj w nocy przeciągnąć kołdrę na swoja stronę. |
|||
|
04-18-2010, 23:47 PM
|
|||
|
|||
|
lekkoatletyka (100m) , bardziej luźno skok w dal
tak jak PoeTa trenowałem 6 lat karate, ale odkąd mam jedna przypadłość to niestety zaprzestałem. No i grywam troszke w koszykówke. 'Czas już umierać, lub tutaj znaleźć przyszłość Niewiele osób wie teraz co to jest hip-hop Chciałbym znać sposób, nie tylko tak na kartkach A sam jestem na tym morzu gdzie dziś zatonie tratwa' |
|||
|
07-03-2010, 19:05 PM
|
|||
|
|||
|
ee, yyy.. ja jestem trochę jakby łajza [potrafię zrobić sobie krzywdę prawie wszystkim i zawsze w najmniej oczekiwanym momencie, zresztą nie tylko sobie ;p]. dlatego też ze względu na to że chciałabym jeszcze trochę pożyć i nie uszkodzić innych, gram tylko czasami z chłopakami w piłkę nożną [taakie 'podwórkowe' mecze] i tenis stołowy [bo lubię ;p] a tak to raczej nic poza tym.
'Widzę dźwięki, słyszę kształty, dotykam wspomnienia...' |
|||
|
07-03-2010, 20:16 PM
|
|||
|
|||
|
siatkówka <3
|
|||
|
07-15-2010, 22:37 PM
|
|||
|
|||
|
ja trenowałam siatkówkę przez 7 lat, byłam w MOSie etc. lecz kontuzja
spowodowała zakończenie mojej kariery siatkarskiej ;) ale i tak na ogól pykam w szkole w siatkę i w ręczną oraz w dziewczęcą piłkę nożną ;) Let's get together and feel alright! ; d "Mówisz nadzieja matką głupich? Cóż chyba nigdy nie zmądrzeję..." |
|||
|
07-16-2010, 10:34 AM
|
|||
|
|||
|
ja od ponad roku trenuję krav mage. <3
i myślę, że w tym sporo czasu jeszcze zostanę. a po za tym to interesuję się jeszcze żużlem. <3 i oczywiście koszykówką. w końcu kiedyś mieszkałam w mieście kosza. <3 : d nasze tajemnice ziomek zabiorę do grobu i chociaż płynąłbym najgorszym ściekiem ty mnie nie osądzaj Bóg zrobi to lepiej jestem gotowy stawie temu czoła przyjdę z pomocą jeśli tylko mnie zawołasz.' |
|||
|
07-16-2010, 11:42 AM
|
|||
|
|||
|
krav maga? to jest taka sztuka walki bez reguł? Czy jak?
Pobierz MP3 szybciej ![]() Obsługa linków na forum! |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Doby moment na wyładowanie złości i 'stratę' refleksji. Ogólnie to łyżwiarstwo gdzie zupełnie się nie łączy z boksem