Skracacz linków rap-cytaty.com | HipHopowa Deklaracja Pokoju
|
stare utwoly Ascetoholix/Mezo/Doniu/Libet/18L
|
|
06-12-2010, 08:56 AM
|
|||
|
|||
|
stare utwoly Ascetoholix/Mezo/Doniu/Libet/18L
Słuchaliście kiedyś atystów wymienionych w temacie ? Co teraz o nich sądzicie?
W każdym detalu, akordzie i dźwięku, bez Ciebie życie nie miałoby sensu! W każdym detalu tej gamy konsensus, bez Ciebie życie nie miałoby sensu! |
|||
|
06-12-2010, 14:02 PM
|
|||
|
|||
|
RE: stare utwoly Ascetoholix/Mezo/Doniu/Libet/18L
nie , teraz o nich nawet nie chce mi się nic 'sądzić '
nie istnieją ^ WSZYSTKO JEST STANEM UMYSŁU
|
|||
|
06-12-2010, 15:17 PM
|
|||
|
|||
|
Dawniej oczywiście: "Hip-hop night" w Esce od 22 i zawsze leciały Suczki, albo "ile dałbym by zapomnieć cie.." xD wszyscy mówią że to hiphopolo, ale teraz nie wiem co sie dzieje z tymi zespołami więc nie oceniam
Słyszałem od kumpla że stary album "Mezokracja" był do zniesienia ;p "Wiem, dzisiaj jak przeżyć wiem, lecz to żadna sztuka coś nie fair? to przez was już nie umiem ufać!" |
|||
|
06-12-2010, 21:56 PM
|
|||
|
|||
Cytat:nie , teraz o nich nawet nie chce mi się nic 'sądzić ' a dawniej ? W każdym detalu, akordzie i dźwięku, bez Ciebie życie nie miałoby sensu! W każdym detalu tej gamy konsensus, bez Ciebie życie nie miałoby sensu! |
|||
|
06-13-2010, 11:17 AM
|
|||
|
|||
|
to "nie" przed przecinkiem to była odp na 'Słuchaliście kiedyś atystów wymienionych w temacie ?'
![]() w czasach kiedy oni zaczynali próbować 'coś' robic , polski hip hop był już tak zajebiście rozwinięty że nie czułam potrzeby słuchac akurat ich
WSZYSTKO JEST STANEM UMYSŁU
|
|||
|
06-16-2010, 18:49 PM
|
|||
|
|||
|
jakoś nigdy do gustu nie przypadli mi wyżej wymienieni mc.
trochę coś tam ich słyszałam. większości to tylko te nawijki, które leciały na mtv bądź vivie : > m.in. 'skarby' czy jakoś tak : D |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|