Skracacz linków rap-cytaty.com | HipHopowa Deklaracja Pokoju

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
05-28-2010, 14:39 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-28-2010 21:24 PM przez Poziomaa.)
T E D E
Ooo .. I ja tu się chętnie rozpiszę.
Bo strasznie mnie wkurwia obecna opinia o nim
Wiem że sama jej nie naprawie,ale tak czy tak bede go bronić,bo uważam że jest super wartościowym raperem .
On w tym siedzi od początku i wkurwia mnie że 'wielcy ZNAWCY' jęczą że jest sprzedajną dziwką
nie znając nawet połowy jego piosenek.
Zawsze będzie prekursorem tego w Polsce.
Wniósł do polskiego rapu tyle co połowa 'raperków'razem wziętych
Jakby nie było to on jako jeden z pierwszych zaczynał polski rap!
i szacunek za 3H , 1kHz i WFD mu się należy na zawsze

Jeśli ktos uważa prowadzenie programu w TV za SPRZEDAJNOŚĆ to trudno,ma chyba błędne pojęcie o sprzedawaniu się.
Bo telewizja nie koliduje z tym jaki robi rap,pozatym za taką sare każdy inny by to zrobił.
Osobiście nie lubie ani Notesu , ani Esende , ani Ścieżki ani nawet Note2.
Ale za S.p.o.r.t i hajs hajs hajs będe go uwielbiać zawsze bo to KLASYK
i gdyby przypadkiem jakiś zawistny frajer nie wymyślił sobie że
' Tede to komercha' to każdy nadal by tego słuchał i jebał to że widzi go w mtv czy w tvn turbo.
Tak samo mogli zjebać opinie każdemu innemu raperowi
(przypomne że pezet też grał w 'kryminalnych'.
i prowadził 'rap fure' na VIVIE ale nikt mu tego nigdy nie wypomniał dziwnym przypadkiem ,chociaż to było baaaaaaaaaardzo hujowe widowisko ;] )
cóż popadło na Tedego , a szkoda bo wiekszość mogłaby się od niego uczyć .

/hipokryzja w narodzie
jak na baletach leci - drin za drinem - to ci wszyscy 'jebiący tedego' najbardziej się jarają/

Pozdro
POĆWICZ ... polski rap.

WSZYSTKO JEST STANEM UMYSŁU
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-28-2010, 19:03 PM
RE: T E D E
no tak.. Tede wie czego chce, wcześniejsza twórczość mi niepodchodziła.. ten bouns obecny wpada w ucho ale nie mógłbym tego słuchac ;P
To że się zasłużył nie zaprzecze. Smile coś w tym jest. ale nie musiałaś się tak produkować ;P

"Wiem, dzisiaj jak przeżyć wiem, lecz to żadna sztuka
coś nie fair? to przez was już nie umiem ufać!"
05-28-2010, 21:04 PM
po pierwsze nie tylko 'nawijki' świadczą o danej osobie. faakt. ujawniają jego życie. więc 'większość' nawijek tedego jest tylko o haaajsie. bynajmniej 'robię rap.mp3' [czy jakoś tak..] jest wg. mnie 'prawdziwa'. bo niestety nad większą ilością jego nawijek musiałam siedzieć nad jakiś tam tekstowo bo nawet jak peja wspomniał 'to nie wina slangu to przez bełkot tego chama wersy nie do rozpoznania taki Tede jest czytelny by napisać odpowiedzi drukowałem twoje teksty'.
po drugie czy wniósł do rapu 'tyle ile połowa wszystkich raperów wziętych' to na ten temat mogłaby być dłuuuuuuuższa dyskusja :]
po trzecie może i coś tam wniósł do tego rapu.. bynajmniej zmienił znaczenie słowa 'haaajs.' pokazał, że nie trzeba się wstydzić tego co się ma, wypromował Matheo i Łapota, dalej nie przychodzi mi do głowy : d bo nie interesuję się tede.
po czwarte bynajmniej ja nie uważam, że sprzedał się w tv. tylko z tym dissowaniem stał się trochę 'komercyjny'. mógł to po prostu zlewać. : ] bo uwielbiam to powtarzać 'ale rap ma jednoczyć. a nie dzielić' ale pokazał chociaż, że ma jakieś tam swoje zdanie z tym.
po piąte ONAR NIE GRAŁ W KRYMINALNYCH : ) ale okkkk : * chyba miałaś na myśli pezeta? który też tam grał razem z tede.

podsumowując tedego mnie jakoś niiiigdy do siebie nie przekona : ) kwestia gustu. nie przepadam za jego nawijkami i za nim.
05-28-2010, 21:28 PM
tak , zawsze powtarza że kocha dissy . on ma to we krwi i jest w tym najlepszy to raz
dwa mówie cały czas o tym że to on jako 1 z pierwszych zaczynał hip hop.
trzy nie mówie o Osobie tylko o Artyście którego wszyscy znienawidzili za jakieś pojebane pojęcie komercyjności ktore u nas w kraju jest bardzo popularne

cztery ? ja już się wypowiedziałam , do niektórych nigdy nie dotrze

05-28-2010, 22:47 PM
jest już temat o Tede...
http://forum.rap-cytaty.com/tede-t-443.html
05-29-2010, 09:11 AM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-29-2010 10:41 AM przez Poziomaa.)
to będzie jeszcze jeden, i jak coś używaj tego

06-23-2010, 14:17 PM
Tede? hm.. Jacek jest dość szczerą osobą, nie przepadam za jego kawałkami chociaż kilka wpadło mi w ucho. Może kiedyś przestałam go słuchać tylko dlatego, że koleżanka ma obsesje na jego punkcie(coś w stylu psychofanki). Jak dla mnie to coś na TVN TURBO jest fajne i nie raz, nie dwa zdzierałam godzinami z tekstów puszczonych przez Tede.
Wg mnie jest neutralny. Nie darze go ani sympatią, ani nienawiścią Wink)

Let's get together and feel alright! ; d

"Mówisz nadzieja matką głupich? Cóż chyba nigdy nie zmądrzeję..."
07-03-2010, 19:39 PM
hmm. nie przepadam za nim [Peja rlz.!!], ale Poziomaa ma rację, że on jako jeden z pierwszych zaczął tworzyć hh w Polsce. może nie przesłuchałam wszystkich jego kawałków ale kilka ma naprawdę prawilnych, choćby m.in. 'Drin za Drinem', 'Aluminium', 'Nie Mów Mi O Umieraniu' są megaa dobre. to jak się zachowuje.? nie śledzę jakoś specjalnie jego poczynań ale swojego czasu to robiłam i wydaje mi sie że jednak nie zasłużył by go obrażac mówiąc że jest komercyjny chociażby poprzez wzgląd na to co wniósł na polska scene hh [a jak mowilam niektore kawalki prawilne, zwlaszcza z 3H^^]. to tyle.

'Widzę dźwięki, słyszę kształty, dotykam wspomnienia...'
07-30-2011, 23:22 PM
Po pierwsze , opinie ma taką na jaką sobie zasłużył . Po drugie nie cierpię go i nie uważam , że się sprzedał bo prowadził jakiś tam program czy ciul wie co . Po trzecie jak jesteś taką wielką znawczynią rapu to powinnaś wiedzieć , że w rapie nie ma 'piosenek' bo tak można nazwać pop czy disco polo . Po czwarte , jego kawałki są tylko o kasie , są beznadziejne , wersy do kitu i totalny brak umiejętności rapowania . Teraz będą komentarze typu 'to sama coś nawiń' ale gdzieś to mam , bo akurat nic o mnie nie wiecie i nie macie pojęcia o tym , że nawinęłam z ziomkiem trzy kawałki . Jestem fanką Peji i nie , nie dlatego nie cierpię Tedego , po prostu sam jego ryj doprowadza mnie do szaleństwa . Wiem , że rap ma nas jednoczyć a nie dzielić ale w jego przypadku inaczej nie umiem . Dobry rap tworzy Peja , Małpa , Pezet , Pih , HG , Słoń , Paluch , OSTR , Sheller a nie on , to w ogóle do rapu nie jest podobne , ale przegadaj człowieku . Pozdro .
07-31-2011, 13:54 PM
Nowicjusz Smile

Odpowiedz 

Skocz do: