Skracacz linków rap-cytaty.com | HipHopowa Deklaracja Pokoju
|
Trzeci Wymiar - Inny Niż Wszyscy
|
|
08-26-2011, 14:11 PM
|
|||
|
|||
|
Trzeci Wymiar - Inny Niż Wszyscy
-------------------------------------------------------------------
Trzeci Wymiar - Inni Niż Wszyscy ------------------------------------------------------------------- Artysta................: Trzeci Wymiar Album..................: Inni Niż Wszyscy Gatunek................: Hip-Hop Rok....................: 2006 ------------------------------------------------------------------- Tracklista ------------------------------------------------------------------- 1/15 Intro - Niosę Płytę 2/15 Wuuuf ft. Wall–E, Esee & DonGuralesko 3/15 Czarne Chmury Nad Miastem 4/15 Chce Się Obudzić... 5/15 Żeby Zostawiać Ślady ft. Primo 6/15 Inni Niż Wszyscy 7/15 Pieniądze 8/15 Music - Skit 9/15 Umiejętności ft. Wall-E 10/15 Przejdź Się w Moich Butach 11/15 Powoli Robiło Się Jasno... 12/15 Cień Wątpliwości 13/15 Szkoda Flow ft. Lasuch 14/15 Cały Czas w Grze! ft. One Man Army 15/15 I Nie Ma Dnia Bym o Tym Nie Pamietał + Ukryty Bonus Track Ludzie patrzyli na mnie jakbym był bandytą, przez to, że spodni mi na miarę nie uszyto i to, że głowę miałem kapturem okrytą, szedłem i obserwowałem tą naszą Rzeczpospolitą. |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Trzeci Wymiar - Złodzieje Czasu | Kapiszi | 0 | 107 |
08-26-2011 14:16 PM Ostatni post: Kapiszi |
|