Skracacz linków rap-cytaty.com | HipHopowa Deklaracja Pokoju
|
VNM- The next best
|
|
02-19-2011, 15:56 PM
|
|||
|
|||
|
VNM- The next best
Ja wam polecam płyte VNM'a dawno takiej płyty u nas nie było, VNM przeszedł mega długą drogę z podziemia, ale jest teraz naprawdę mega kozakiem... już w ciemno wiedziałem, że tą akurat płyte trzeba kupic i się nie zawiodłem, kawałki zarówno luźne jak i te poważniejsze, plus technicznie na bardzo wysokim poziomie. Zdecydowanie ekstraklasa polskiego rapu ;]
![]() VNM- The Next Best tracklista: 01. To mój czas 02. Flaj 03. Chora ambicja feat. Tomson 04. Cypher feat. Pezet, Mes, Pyskaty 05. Widzę ich 06. MIkrofon 2 07. Róże betonu feat. Włodi 08. Skąd spadli 09. Podziemie 10. Oltajmerz feat. Niger, Boxi 11. Flesze feat. Nata 12. Nic nie przychodzi łatwo feat. Hades, Diox 13. Lawa 14. K2 15. Nie mów 16. Placek z haszem (Grube Jointy) |
|||
|
02-27-2011, 20:28 PM
|
|||
|
|||
|
RE: VNM- The next best
Fajna płytka. A zwrotka Mesa " Cypher" miazga
*500 orange haha Ogólne VNM pojechał świetnie!
Pobierz MP3 szybciej ![]() Obsługa linków na forum! |
|||
|
05-05-2011, 20:05 PM
|
|||
|
|||
|
Masz flow jakbym zadzwonił pod *500 w Orange - to było dobre
![]() Rap na najwyższym poziomie, się wyrobił niesamowicie, ale bardziej się jarałem jego mixtape'ami jednak niż tym. Wyróżniłbym z tej płytki moją ulubioną: "Widzę ich" "Wiem, dzisiaj jak przeżyć wiem, lecz to żadna sztuka coś nie fair? to przez was już nie umiem ufać!" |
|||
|
08-29-2011, 19:47 PM
|
|||
|
|||
|
jego twórczość jakiś czas śledzę, fajnie że wydał w końcu legal bo na fajny styl. cala plyta jest calkiem dobra ale nspc i tak bylo lepsze
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

![[Obrazek: vnm1.jpg]](http://www.hiphopnieumarl.pl/wp-content/uploads/2011/01/vnm1.jpg)

*500 orange haha
Ogólne VNM pojechał świetnie!